5 gode bryllupsgave ideer

Denne artikel er sponsoreret

Bryllupsklokkerne ringer, men hvad skal man finde på at give som gave? Det kan for mange være det store spørgsmål, når invitationen ryger ind gennem brevsprækken. Derfor har vi her gjort det nemt med 5 specielle og gode bryllupsgave ideer.

1. Indrammet billede

Dette er en meget personlig gave, hvor du har muligheden for virkelig at røre brudeparret. Find et godt billede af dig selv sammen med parret og få printet det professionelt og få det indrammet. Husk at vælge billedet med omtanke, da det gerne skulle kunne hænges op på væggen i stuen, hvor alle deres gæster kommer til at se det.

2. Smuk vase

Denne ide er passende til stort set alle typer par, og en vase er derfor altid en sikker vinder. Når du skal vælge den rette, er det selvfølgelig vigtig at matche den stil, som parret allerede kører i deres hjem. Du kender bryllupsparret personligt og deres stil, så brug det til noget i denne proces. Et vigtigt tip er at huske at pakke vasen godt ind. For eksempel med bølgepap, der vil holde glasset beskyttet, indtil gaven bliver pakket op.

3. Hårplejeprodukter

Hårprodukter er en gave, der især henvender sig til bruden, men gommen kan også nemt blive glad for en gave i denne kategori. Når man føler, at man ser godt ud, så har man det også godt med sig selv, så hvorfor ikke give en lille portion lykke i gave? Du kan enten købe produkter, som du ved parret allerede bruger eller forsøge dig med noget nyt og spændende. Uanset hvad du beslutter dig for, kan du finde mere inspiration her.

4. Håndklæder med navn

Dette punkt er lidt specielt og kræver, at du har lyst til at være en smule kreativ. Online kan du nemlig komme til at designe nogle lækre håndklæder til parret, hvor du for eksempel kan sætte deres navne på. Du har også mulighed for at påføre billeder eller andet pynt til håndklæderne. Dette er en betænksom samt unik gave, der med sikkerhed vil blive modtaget med et stort smil. Du kan se mere her.

5. Gavekort til en oplevelse

Der findes utallige oplevelsesgavekort online, hvor du nemt kan finde en aktivitet for det nygifte par. Det skal naturligvis være noget, som de kan lave sammen som par. Hvis brudeparret er meget eventyrlystne kan det være, at de synes en helikoptertur kunne være sjovt at prøve. Er de mere til stille og romantiske stunder, så kunne en kro eller hotelophold være en god ide. Der er mange muligheder, men uanset hvad så giver du parret en oplevelse, som de sent vil glemme dig for.

2017-06-10T08:46:43+00:00