6 stiltips til brudgommen – Se knivskarp ud til dit bryllup

Denne artikel er sponsoreret

Den store dag er allerede i fuld gang med at blive planlagt og for det meste ender det med, at den kære brud enten står for det meste eller har final say omkring det hele. Ét sted hvor du som brudgom bør have det afgørende ord, er når du står overfor det helt store spørgsmål: tøj til brudgommen – hvad skal man have på til et bryllup og mere specifikt; hvad skal brudgommen have på til bryllup.

Det kan lyde overvældende, farligt og med stor fare for at ramme ved siden af, men frygt ikke! Jeg har her samlet en håndfuld stiltips til brudgommen, så du er garanteret et knivskarpt look på dagen – og en (endnu mere) lykkelig brud.

Lads os kaste os over det.

1: Jakkesæt eller smoking til bryllup?

Vi starter ud med klassikeren. Skal man vælge smoking eller jakkesæt til brylluppet? Lad mig starte med at sige, at jeg selv havde et mørkeblåt jakkesæt på til både mit bryllup og til bryllupsfesten. Jeg er yderst pragmatisk anlagt og det der med at skulle skifte mellem brylluppet og bryllupsfesten virker bare for omsonst.
Hvis man skal følge de klassiske, foreskrevne regler, så har man et mørkt jakkesæt på til selve brylluppet (med butterfly etc.) og så skifter man til en smoking inden selve bryllupsfesten.

Hvis du mangler inspiration til ovenstående, så kan du finde en guide til jakkesæt her, hvor smoking også bliver berørt.

2: Dit jakkesæt eller smoking skal sidde perfekt

Det her er ganske enkelt altafgørende. Det duer simpelthen ikke, hvis dit jakkesæt enten er for stort eller for småt. Du bliver ganske enkelt nød til, at få det forbi en skrædder, hvis det ikke sidder lige i skabet – eller, hvis pengepungen er til det, så få det lavet hos en skrædder fra starten. Førnævnte guide til jakkesæt har en glimrende guide til fit af jakkesæt også.

3: Undgå at iføre dig den seneste nye mode

Lad det være sagt med det samme: trends og mode hører ikke hjemme til et bryllup. Det er de klassiske, elegante dyder, der hersker her. Du skal derfor holde dig langt væk fra de seneste trends, uanset hvor meget de end må friste. Husk på, at du skal kigge på dit bryllupsbillede mange, mange år frem. Det kan godt være, at outreret farvet slips er hypermoderne lige nu, men du kan godt glemme det.

4: Hold jer fra matchende alting

Ligesom det så afgjort er no-go at matche f.eks. slips og lommeklud i samme farve, mønster og stof, så skal du og din kommende kone ikke matche alt hos hinandens outfits. Det er ganske enkelt kikset. Sorry.

Jeres outfits skal i stedet komplimentere hinanden. Det er her, at f.eks. din butterfly og din lommeklud kommer ind i billedet. Det er glimrende steder, hvor der kan leges lidt med nuancerne, så din komplimenterer brudens outfit.

5: De diskrete detaljer fuldender dit look

Detaljer er her, hvor den velklædte herre skiller sig ud af mængden. Den velklædte mand har valgt de rigtige detaljer, som komplimenterer hinanden på fornemmeste vis og som udviser mådehold. For mange finurligheder og detaljer ved ens outfit kan nemlig lynhurtigt blive for meget.

Et elegant slips eller butterfly, en nydelig, komplimenterende lommeklud og et flot dressur. Så er du fremragende kørende. Såfremt du vælger at have slips på, så kan du med fordel kigge efter en nydelig slipsenål også. Husk dog på, at slipsenålen skal være en anelse kortere i bredden end slipsen.

6: Hold styr på detaljerne, når der tages billeder

I forlængelse af ovenstående så gælder det naturligvis om, at slipset står snorlige og lommekluder sidder perfekt, når der skal tages dit altafgørende og forevigende billeder. Det kan her være en god idé, lige at alliere sig med din best man eller fotografen, som lige kan sikre, at du fremstår knivskarpt, når der knipses billeder.

 

2018-03-20T12:08:32+00:00