Aldrig gå ned på glimmer

Denne artikel er sponsoreret

Det er svært ikke at komme til at tænke på glimmer og glamour, når man går i bryllupstanker – i hvertfald for de fleste. Mange har lige fra de var små piger forestillet sig hvordan den store dag skulle løbe af stablen. Kjolen, håret, brudebuketten og ikke mindst skoene.

Lige så meget som jeg elsker det enkle og rene udtryk, så elsker jeg også glitter og glimmer! Et par sko med den rette portion glamour, elegance eller et specielt tvist, kan være prikken over i’et til brudekjolen – og når de så tilmed er komfortable som disse på billederne herover, så må det være win win.

Man skal kunne danse natten lang i sine brudesko. Det er ikke dagen hvor man skal tænke på at hælen gnaver, snuden klemmer og ømme fødder. Selvfølgelig kan man altid have et par skiftesko med – især også hvis man senere på aftenen skifter over til en anden kjole. Så er det en god anledning til at få shoppet lidt forskellige sko – og man kan vel aldrig få for mange sko, eller for meget glimmer vel? Aldrig gå ned på glimmer…

Hvad med dig – har du en helt bestemt idé til hvordan dine brudesko skal se ud?

2018-02-09T13:36:23+00:00