Alternative bryllupsgaver? Dette skal du være opmærksom på!

  • bryllup

Denne artikel er sponsoreret

Rigtig mange siger, at når det kommer til bryllupsgaver, er det en rigtig god ide at følge brudeparrets gaveliste. Det kunne fx være et yngre par, der er flyttet sammen, og derfor har lavet en ønskeliste ud fra, hvad de mangler i deres nye hjem.

Hvis du har besluttet dig for, at du ikke vil følge den traditionelle liste, skal du være opmærksom på et par ting. Vi har derfor udarbejdet et par tommelfingerregler og gaveideer til dig, der ønsker at give en anderledes gave til brudeparret.

Royal Copenhagen til brudeparretTommelfingerregler for gode bryllupsgaver
Du kan sagtens give alternative gaver, men uanset hvad skal du sørge for, at det er en gave, som samler parret. Det skal med andre ord ikke dele dem, og de skal begge have lige meget glæde af gaven. Det kunne fx være hvis parret elsker at lave mad i køkkenet, at du kigger på Royal Copenhagen eller en tur forbi Magasin eller Salling, der tilbyder et stort udvalg af diverse køkkengaver fra forskellige mærker.

Husk at bryllupsgavens værdi afhænger meget af, hvor godt du kender parret. Er du i familie med dem eller blot en ven? Måske en følge der er inviteret til brylluppet pga. en vennekreds? Typisk giver familien og de nærmeste venner de største gaver, og du skal derfor spørge dig selv om, hvor godt du kender brudeparret?

Vær opmærksom på kunst som gave. Du kan bevæge dig ud på dybt vand, hvis du beslutter dig for at købe et maleri eller andet kunst. Brudeparret har ikke altid samme smag, og det vil derudover også være træls for dem at føle sig forpligtet til at stillet kunstværket frem, hver gang du er på besøg

5 alternative gaveideer
Espresso maskineDe sidste par år er det blevet populært at drikke god kaffe. Ikke instant kaffe men nærmere rigtig kværnet og brygget kaffe, som smager ekstra godt. Du kan med fordel give brudeparret en espresso maskine eller en rigtig kaffe kværner fra Siemens.

Derudover et det blevet et hit, at give brudeparret nogle lidt mere vovede og frække gaver. Selve bryllupsdagen er netop en fest, og hvorfor ikke fejre denne fest med lidt ekstra kærlighed? Tag et kig på sobert legetøj på nettet eller hop forbi en fysisk butik i nærheden af dig. Flere og flere par benytter sexlegetøj, og hvorfor ikke tage lidt ekstra sjov med i sengen på bryllupsnatten? Sexshop.dk har et stort udvalg sexlegetøj, og er blandt de største shops i Danmark, når det kommer til sortimenter til kvinder, mænd og par. Hvis I er i tvivl om, hvor I skal starte kan I med fordel tilmelde jer til shoppens Love Guide.

Vi kender alle sammen følelsen, af hvor træls det kan være, hvis man ikke ved aftensmaden skal byde på. Det kan ligefrem resultere i skilsmisse. Men det er der heldigvis råd for. Hvis du bestiller et års forbrug af Årstiderne, kan du give parret en hjælpende hånd.

2017-06-10T08:46:51+00:00