Bliv klar til dit bryllup – læg cigaretterne på hylden inden

Denne artikel er sponsoreret

Der er mange grunde til, at du bør lægge cigaretterne på hylden, inden dit bryllup. Der er dog også mange årsager til, at du bør gøre dette, selvom du ikke skal giftes. Det skyldes, at det er usundt og derfor også har en stor skadelig effekt på din krop. Det er dog en skade, du kan undgå, hvis du stopper med cigaretterne.

Hvis du snart skal giftes, så bør du dog blot have endnu mere motivation til at stoppe med at ryge. Det er også ensbetydende med, at det er oplagt, at bruge dit kommende bryllup som motivation til at gøre alvor af dit rygestop. Det er – med garanti – også noget, som din kommende partner vil sætte stor pris på.

Undgå bryllupstøj, der lugter af røg

Én af de klare årsager til, at du bør vælge at lægge cigaretterne på hylden er, at du dermed kan være sikker på, at du ikke kommer til at lugte af røg i dit fine bryllupstøj. Til dagligt er det ikke synderligt flatterende, at rende rundt med tøj, der lugter af røg fra dine cigaretter, men det er det i særdeleshed ikke til dit bryllup.

I denne forbindelse bør det dog nævnes, at du sagtens kan få et indtag af nikotin alligevel. Det kan du bl.a. gøre ved at dampe på en e-cigaret i stedet for at ryge cigaretter. Hvis du skal have den med til dit bryllup, så er det en god idé, at du vælger at købe et lille etui til den. Hvis du er på jagt efter sådan ét, så se her.

Du skal ikke forlade dine gæster for at ryge

Hvad end du holder dit bryllup i en festsal, på en restaurant eller et flot hotel, så er det meget sjældent, at det er tilladt at ryge indenfor. Det er også ensbetydende med, at du er nødsaget til at forlade din familie og dine venner, som er inviteret til dit bryllup, hvis du skal udenfor, for at ryge, og det er selvfølgelig en skam.

De gæster, der er med til dit bryllup er kommet for at fejre dig og din partner. Det betyder også, at det er dig, der er festens midtpunkt, hvorfor du også skal være til stede under festen. Med en e-cigaret, som også er nævnt ovenfor, kan du sagtens blive indenfor, da det er tilladt at dampe på e-cigaretter indenfor.

2018-08-02T10:20:56+00:00