Bryllup med #hashtag

Denne artikel er sponsoreret

Kilde Pinterest 

Ingen tvivl om at de social medier er kommet for at blive, og for nogen er det oplagt at gå all in på især Instagram med et særligt bryllups hashtag, som er unikt for lige ens eget bryllup. Jeg synes det er lidt hyggeligt, og ville ønske jeg havde et hashtag fra min egen store dag at kigge tilbage på med smil på læben.

Det er vigtigt at man finder på et hashtag som ingen andre har brugt før, og brug det gerne helt fra start. Skriv det på invitationerne, brug det i bryllupsplanlægningen når I deler inspirationsbilleder på Instagram, når der deles små glimt inden den store dag så familie og venner får et lille smugkig på hvad de har i vente. Lad også familie og venner bruge hashtagget og opfordrer dem til at bruge det under festen og vielsen, når de deler billeder fra jeres store dag. Det vil være uundværlige minder fra en fantastisk dag i tiden efter, og giver ligeså gæsterne en mulighed for at følge med i det hele og mindes.

Hvis I skal på bryllupsrejse, så benyt også hashtagget her, så jeres gæster kan følge med i jeres eventyr – de vil elske det!

Er du helt tom for ideér, så er her lidt bud på nogle hashtag andre har brugt, som hurtigt kan gøres til jeres:

#MrAndMrsHansen
#ViSagdeJa14Januar
#PeterElskerMette
#HansenAndersen140717
#YouHadMeAtHansen
#TrueLoveHansenAndersen

2017-11-28T06:36:48+00:00