Bryllup på budget

Denne artikel er sponsoreret

Jeg faldt for nylig over et par i en artikel, som havde valgt at holde sammenskudsbryllup. De havde et budget på max 15.000 kr. hvilket krævede at de tænkte kreativt. De ønskede ikke at gå på kompromis med antallet af gæster da de gerne ville have en stor fest med familie og venner, men var derimod mindre interesserede i location samt selve maden. Derfor besluttede de at lave en stor buffet, og i stedet for en bryllypsgave, bad de deres gæster om hver især at medbringe en ret til buffeten.

Det er ret friskt synes jeg! Og så interessant at jeg var nødt til at dele det med jer. For det er da imponerende hvis man kan holde et bryllup alt inkl. for 15.000 kr – for 60-70 gæster tillige.

Jeg ved ikke om jeg selv havde turde satse så stort – men jeg synes det er en super god idé hvis pengene er små, samtidig med at man ønsker sig en stor fest for at fejre sin kærlighed.

Med nogle pavilioner i haven, rå blomsterdekorationer med vilde blomster (måske fra haven), sammenskudsbuffet og musik fra anlægget – ja så kommer man altså langt.

Måske det var en idé til jer, der ikke ønsker at sprænge budgettet?

2019-05-27T12:01:22+00:00