Bryllupsmakeup til din store dag

Denne artikel er sponsoreret

Din bryllupsdag er en stor dag og derfor skal alt være helt perfekt. Det hele kan måske til tider virke uoverskueligt, fordi der er så meget man skal have styr på. I denne artikel vil jeg inspirere dig til dit perfekte bryllupsmake-up look og introducere dig for make-up mærket Tromborg.

Din make-up til dit bryllup

Før du kan finde dit perfekte bryllupsmake-up look, bliver du nødt til at have styr på bryllupskjolen. Din bryllupskjole er altafgørende for, hvordan din make-up skal se ud. Hvis din bryllupskjole har mange detaljer, skal du sørger for at nedtone din make-up, fordi så vælger man at have mere fokus på kjolen. Omvendt hvis du har en mere simpel og enkel bryllupskjole, kan du sagtens skrue op for din make-up.

I dag er tendensen meget det bløde bryllupsmake-up look, hvor man f.eks. bruger pastelfarver og naturlige farver. Ved brug af disse farver opnår du et meget feminint og samtidig et elegant look.

Tilføj Tromborg til dit perfekte bryllupsmake-up look

tromborg

Tromborg blev grundlagt i år 2003 af Marianne Tromborg sammen med Michael Wendt. Tromborg som make-up mærke er økologisk og består af naturlige mineraler. Dette er en af Tromborgs styrker i deres make-up og jeg ser det klart som en fordel, da man ikke har lyst til at fylde sin hud med dårlige produkter. Tromborg står også indenfor som brand, for det mere naturlige look, som er perfekt til dit bryllupsmake-up look. Samtidig har Tromborg stadig en masse lækre farver, men forstår at holde alle deres farver på det naturlige plan.

Med Tromborg opnår du indenfor make-up den reneste kvalitet og den er til alle aldersgrupper, hvilket er et kæmpe plus.

Tromborg har også den fordel, at hvis man vælger at stå for bryllupsmake-uppen selv, er den meget lettilgængelig og lige meget hvad, vil du ende ud med et fantastisk resultat.

Se Tromborgs fantastiske udvalg hos Blossom.dk  og bliv klar til din store dag.

 

2017-06-10T08:46:44+00:00

One Comment

  1. Mia Klakstein 13. januar 2016 at 06:16

    Super artikel! Får jo helt lyst til at blive gift igen☺

Comments are closed.