De helt rigtige accessories til brylluppet

Denne artikel er sponsoreret

I og med mange, heldigvis, kun bliver gift en enkelt gang, kan det være svært at vide hvad de helt rigtige accessories til brylluppet er. Skulle man være så uheldig at blive gift adskillige gange er det endda stadig svært at kalde sig ekspert på området. For hvad skal man vælge og hvorfor skal man vælge det?

Skal man vælge slips eller butterfly? Og hvordan skal uret på håndleddet se ud?

Disse spørgsmål bliver besvaret i denne artikel. Når nu man skal giftes er det nemlig ret vigtigt, at der er styr på disse ting. Du skal se skarp ud som aldrig før. Det er nemlig den største dag i dit liv.

 

Slips eller butterfly – hvad skal du vælge? 

Det giver sig selv, at du ikke kan have både slips og butterfly på. Om ikke andet kommer det i hvert fald til at se morsomt ud. Derfor bliver du nødt til at vælge enten slipset eller butterflyen.

Men hvad bør du vælge?

Kigger man på summen af danske bryllupper, er slipset overvejende den mest populære accessory. Faktisk siger man at 70% af mænd vælger slipset over butterflyen.

Hvorfor?

Det skyldes primært, at mænd føler sig mest komfortabelt til mode med et slips. Det hænger formentligt sammen med, at slipset også indgår i jakkesæt til kontoret. Med andre ord virker slips og jakkesæt altså mere naturligt end butterfly og jakkesæt, men det betyder ikke, at slipset nødvendigvis er det rigtige valg.

Såfremt du ikke har nogle problemer med hverken slips eller butterfly, findes der en uskreven regel, som gør det ganske let at træffe en beslutning. Den uskrevne regel lyder nemlig, at butterflyen bør vælges, hvis jakkesættet er sort. Er jakkesættet derimod blåt, gråt og generelt ikke-sorte farver, så er slipset det rigtige valg.

Den i øjeblikket mest populære farve til et bryllupsjakkesæt er kongeblå. Det er tidsvarende, eksklusivt og så er det ikke kedeligt. Til det blå jakkesæt kunne du eksempelvis vælge et slips a la følgende model.

slips

Til det sorte jakkesæt fungerer en sort butterfly selvfølgelig ganske glimrende. Det er stilrent og klassisk, hvor butterflyen tilføjer et skvæt spraglethed til det samlede outfit.

Dog behøver det sorte jakkesæt ikke at være komplementeret at en sort butterfly. Der er intet i vejen for at lade sig skille ud af mængden. Det kan du gøre ved at vælge en farverig butterfly med matchende lommeklud.

butterfly

Hvilket ur matcher bryllupstøjet?

Det giver sig selv, at man ikke tager sit store militærur på i forlængelse af et skarpt outfit til den store dag. Uret skal være præget af klassisk elegance og harmonere med idéen om less is more.

Det er en udbredt misforståelse, at sådan et ur koster det hvide ud af øjnene. Man behøver nemlig ikke bruge 50.000 på et Rolex-ur før det er godkendt. Der er rigtigt mange gode alternativer, der koster en brøkdel, men som stadig er præget af kvalitet og et nydeligt design. Tager man et kig på dette udvalg af ure er der mange gode muligheder. Den populære urfabrikant, Daniel Wellington, laver forrygende modeller, der ser ti gange så kostbare ud, som det tal der står på prisskiltet.

dwur

1495,- kroner for dette elegante ur er en glimrende investering. 

Dette guldur fra Daniel Wellington fungerer særdeles glimrende sammen med et blåt jakkesæt, hvor du naturligvis har et par brune sko forneden. Det betyder dog også, at sådan et ur ikke fungerer særlig godt med et sort jakkesæt.

Heldigvis laver Daniel Wellington også ure med sort rem og et urhus i sølv.

dwursort

Prisen for denne nydelighed er ligeledes 1495,- kroner.

Sådan et ur er et symbol på stilren elegance og klassisk herremode der altid vil være relevant.

Vigtigt det er i øvrigt at huske på, at et ur købt specielt til bryllupsdagen altså også kan bruges efterfølgende. Faktisk vil sådan et ur have affektionsværdi allerede dagen efter, både du og bruden har sagt ja.

 

2017-06-10T08:46:51+00:00