Do’s and don’ts for bryllupsgæster

Denne artikel er sponsoreret

Det er aldrig nemt at finde ud af, hvad man skal bære til et bryllup som gæst. Bruden skal bære hvidt, og gommen skal bære sort, i hvert fald traditionen tro, men hvad med bryllupsgæsterne? De fleste mænd kan bare tage en af deres fine tuxedoer på, men for kvinderne er den straks værre. Man vil jo gerne se smuk og præsentabel ud til et bryllup, men samtidig er det et stort no go at overstråle bruden og gommen, der jo er dagens midtpunkt.

 

Regler om påklædning

Alle har deres helt egen personlige stil, men til et bryllup er det en god ide at lægge den på hylden og iklæde sig noget fint og formelt. I nutidens samfund vil man meget gerne skille sig ud fra mængden – dette blandt andet ved at bære anderledes tøj, men igen så må man til et bryllup respektere, at dagen ikke handler om gæsterne, men derimod om brudeparret og deres kærlighed til hinanden. At man har misforstået dresscoden, og man af den årsag tropper op i noget opmærksomhedstiltrækkende tøj, er derimod en anden sag, og en pinlig en af slagsen, så hvis du skulle være i tvivl om, hvad dresscoden indebærer, så spørg for guds skyld brudeparret til råds.

AllWhiteWedding_Classic1

Når det kommer til regler om påklædning ved bryllupper, så er den allervigtigste regel, at det kun er bruden, der må bære hvidt. Det er mildest talt skandaløst at troppe op i en hvid kjole til et bryllup, der ikke er dit eget. For mændene gælder det, at de ikke må tage deres fine jakkesæt på før efter kl. 17, da de heller ikke må overstråle gommen.

 

Dresscode

Et bryllup handler først og fremmest om brudeparret, og hvis de har opgivet en dresscode i invitationen, så er det god skik, at man som gæst retter sig efter denne. Bryllupper handler også om stemning, og det kan virkelig være med til at sprede en speciel og mere festlig stemning, hvis gæsterne er klædt pænt på. Som oftest vil man også opleve, at brudeparret har et ønske om, at gæsterne skal komme i deres fine tøj. Det ses dog også, at brudepar vælger at holde mere afslappede bryllupper, hvor man gerne må troppe op i ens hverdagstøj, men det sker dog ikke så ofte. Du kan finde både fine og mere casual kjoler og sæt på siden her.

 

Nogle gange vælger brudepar også at holde temabryllupper, hvilket er super sjovt for både gæster og brudepar, og samtidig er udklædning med et at skabe en god stemning. Speciel udklædning kan også give anledning til nogle super flotte og specielle bryllupsbilleder. Uanset hvilken dresscode der er tale om, så har man som bryllupsgæst stadig brug for både sko og smykker. På Eshoes finder du et fint udvalg af højhælede sko, der egner sig godt til bryllupper, uanset hvilket tema der køres. Se udvalget her.

Great-Gatsby-Wedding-White-Bridal-Bouquet

Når nu man ikke må gå all in i tøjafdelingen for ikke at overstråle bruden, så må man godt finde de helt fine smykker frem. Hvad end det er simple og elegante smykker eller mere moderne og stilede smykker, du foretrækker, så kan du gå på jagt i Spinnings store udvalg her.

 

 

2017-06-10T08:46:45+00:00