Er du ikke tilhænger af det traditionelle bryllup? Læs med og lad dig inspirere!

Denne artikel er sponsoreret

Står du overfor dit og din partners bryllup og skal netop i gang med planlægningen, så ved du sikkert også, at der er rigtig mange ting at tænke på. Hvilken type bryllup ønsker I? Skal det være stort og overdådigt eller afdæmpet og intimt? Skal det være på et slot eller måske hjemme i haven? Når det kommer til bryllupper, er det kun fantasien, der sætter grænser. Der er forskel på folk og derfor også på de bryllupper, der bliver afholdt. Læs med og få inspiration til et mere utraditionelt bryllup.

Hvad har I lyst til på den store dag?

Når folk bliver gift, ender de ofte med at arrangere et traditionelt bryllup, fordi det er lettest at gøre det, som de fleste andre par gør. Men tænk i stedet over, hvad I har lyst til. Måske I er mere til en afslappet fest i rolige omgivelser og uden så mange højtidelige taler og traditioner.

Lav jeres eget tema

Hvis I ønsker, at jeres bryllup ikke kommer til at minde om så mange andre, kunne I f.eks. lave jeres eget tema til festen. Skal det være 80’er tema, Disney tema eller måske skal jeres gæster blot møde op udklædte? Det kan også være, at I har en fælles interesse, som kan danne rammen om festens tema.

Der er masser af muligheder, og kun fantasien sætter grænser. Gæsterne vil sikkert også kun finde det spændende at deltage i et anderledes bryllup. Festli forhandler en masse forskellige typer af kostumer. Klik dig derfor ind på siden og bliv inspireret og find det helt rigtige tema til jeres drømmebryllup. Har du lyst til at læse om kostume branchen, så læs mere her.

Location, menu, musik og pynt

Hvis I starter med at vælge et tema, kan resten af festen med fordel planlægges ud fra dette. Her tænkes både på location, menu, musik og bordopdækning og pynt.

Location afhænger ofte af, hvor mange gæster der er inviteret, men prøv evt. at holde jeres bryllup et sted, som betyder noget for jer. Hvis i f.eks. mødte hinanden på en speciel restaurant eller et diskotek, så find ud af, om stedet kan danne rammen for jeres fest.

I forhold til menuen er der masser af muligheder. Tænk over, hvad der passer til jeres tema og husk, at ingen har sagt, at en tre-retters menu er det rigtige. Forbered eventuelt en stor buffet, så folk selv kan forsyne sig med, hvad de ønsker, hvilket også vil bidrage til en afslappet stemning. Bestil også en anderledes bryllupskage, der symboliserer jer eller festens tema.

Musikken er vigtig for enhver fest. Er temaet 80’er tema, så afspil 80’er musik. Her kan I enten vælge at hyre et band eller lave jeres egen playliste med jeres favoritnumre.

Bordopdækning og pynt er prikken over i’et til en vellykket fest. Find på noget sjovt og overrask jeres gæster. Læg eventuelt en lille gave ved hver kuvert. Klik ind på Festli, som forhandler festartikler til enhver lejlighed og bliv inspireret.

2016-07-04T11:11:02+00:00