En anderledes morgengave

Denne artikel er sponsoreret

En morgengave er svær nogle gange. Men en ting er sikkert – det er altid godt at finde på noget anderledes og personligt.

Tine Lindhard designer nogle virkelig smukke smykker, der emmer af personlighed og elegance. Hun har desuden designet en halskæde, der er lidt udover det sædvanlige. Navnet er Pomander og det er en nyfortolkning af den kæde kvinder i gamle dage bar rundt om halsen med et vedhæng af duftende urter for at fjerne lugtgener. Det vedhæng kaldte man en Pomander, deraf navnet. Tine Lindhard bygger her med sin smukke halskæde videre på den tradition og giver mulighed for, at man dagligt kan bære rundt på sin yndlingsduft og samtidig have et yndigt smykke om halsen. Se det er da en smuk gave.

Hos Cahetu har vi designet vores helt egen Pomander med to smukke grønne smaragder – en i vedhænget og en i kæden i nakken. Der følger en skøn æterisk olie med duft af orange, lemon, bergamot, pine & lavender fra Jurlique med i købet. Og den kommer desuden i en fin håndlavet æske. Så bliver det næsten ikke nemmere at få fingrene i en skøn morgengave.

Denne pomander er limited edition og til en særpris. Du finder den her.

2017-06-10T08:46:42+00:00