Fire klassiske bryllupsgaver

Denne artikel er sponsoreret

Der er mange overvejelser, der skal gøres, når gaven til det kommende ægtepar skal købes. For hvad må gaven koste, hvor mange er I om gaven, har parret netop købt fælles hjem eller har de boet sammen længe, og vigtigst, har de udformet en udførlig gaveliste, som du bør holde dig til?

Hvis parret er åbne for overraskelser eller ikke har så mange ønsker på ønskesedlen, er det altid hyggeligt at gå på udkig efter en mere personlig gave, som du har valgt specielt til det søde par. Men det er ikke altid nemt at vide, hvad der falder i parrets smag, for det er jo ikke kun en gave til din bror, søster eller veninde, nej, det er også en gave til den anden halvdel af den nye smukke konstellation.
Derfor kan det være en god tommelfingerregel at gå efter de mere klassiske gaver til boligen. Vælg klassikere som holder år efter år, og som vil blive et særligt minde om en fantastisk dag i parrets kærlighedshjem.

 

Skærmbillede 2015-12-01 kl. 12.55.19

Lyngby vasen

Den klassiske rillede vase fra Porcelænsfabrikken Danmark, i folkemunde Lyngby Porcelæn, er en ægte klassiker og hører til blandt de største danske designikoner. Vasen er minimalistisk, tidløs og utrolig smuk, men ikke nok med det, med vasen følger også en keramisk tradition, som går helt tilbage til 1930’erne.

Porcelænsfabrikken Danmark blev grundlagt i 1936 og producerede de populære vaser frem til 1969, hvor fabrikken lukkede. Heldigvis så virksomheden igen potentialet i den ikoniske vaser, og virksomheden genopstod i 2012, og siden har Lyngby Porcelæn genskabt vasen med største omhu for den gamle designarv. Den mest ikoniske klassiker er vasen i hvid porcelæn, men Lyngbyvasen fås i dag også i glas samt i flere farver.

Størrelser: 8 – 25 cm

Pris: 175 til 995 kr. hos Cahetu

 

Skærmbillede 2015-12-01 kl. 13.01.50

Kanden fra Royal Copenhagen 

Kongeligt porcelæn hører sig næsten til på gavebordet ved et bryllup, men måske samler brudeparret på et stel fra et andet mærke, eller har et fint komplet stel derhjemme. Hvis det er tilfældet, er de klassiske kander fra Royal Copenhagen ideelle til det moderne brudeparret. Kanden har et simpelt formsprog og det smukke Blå Elements mønster er både moderne og tidløs på én og samme tid. Det er blevet trendy at mikse forskellige stel og materialer i borddækningen, og det imponerede håndværk fra Royal Copenhagen vil tilføje luksuriøs perfektion i enhver opdækning.

Størrelse: 70 cl.

Pris: 699 kr. hos Royal Copenhagen 

 

Skærmbillede 2015-12-01 kl. 13.04.01

Sengetøj fra Aiayu

Lækkert sengetøj er en klassisk bryllupsgave, og går du efter det ypperste indenfor tekstiler, skal du vælge sengetøjet fra danske Aiayu. Sengetøjet er nemlig noget helt for sig! Boliviansk håndværk kombineret med et tidløs skandinavisk touch resulterer i sengetøj, som emmer af ren luksus. Aiayu producerer alle sine produkter i samarbejde med Danida med fokus på uddannelse, social ansvarlighed og miljørigtig produktion. Med sengetøjet fra Aiayu forærer du ægte velvære og bæredygtighed til det nygifte par.

Pris: 1095 til 1995 kr. hos Cahetu 

 

Skærmbillede 2015-12-01 kl. 13.10.16

Sød musik til det fælles hjem

Store højtaler står sjældent øverst på ønskesedlen hos bruden, men til gengæld er fede højtalere ofte et af gommens største ønsker – også selvom det måske ikke har fået lov, at få en plads på den lange ønskeseddel. Med den retroinspirerede Acton-højtaler fra Marshall ville jeg dog gerne gå på kompromis. Højtaleren smukke vintage look leder nemlig tankerne tilbage til rock and roll-tidens glansdage med messingdetaljer, det ikoniske logo og analoge drejeknapper. Højtaleren kan tilsluttes trådløst via Bluetooth eller forbindes med den inkluderede spiralledning i et almideligt aux-stik. Lyden er imponerende præcis, ren og tilmed så kraftig, at den kan spille selv de største rum i hjemmet op. Min mand Søren har godkendt højtaleren, så den er god nok 😉

Størrelse: 26,5 x 16 x 15 cm

Pris: 1.890 kr. hos Apple.com

2017-06-10T08:46:44+00:00