Hvor går bryllupsrejsen hen?

Denne artikel er sponsoreret

Bryllupper er forbundet med masser af traditioner, men der er stor forskel på, hvor traditionsbunden, man ønsker at være. Det bliver mere og mere almindeligt med alternative bryllupper, hvor man netop bevidst bryder med det, man plejer at gøre. De fleste kan dog være enige om, at især én ting altid hører med – og det er selvfølgelig bryllupsrejsen. Læs med og få et par ideer.

Bryllupsrejsen er flot symbolik

Det er meget normalt, at parret tager afsted på bryllupsrejse umiddelbart efter brylluppet. Og der er ingen tvivl om, at det for de fleste er rigtig dejligt at få tid til tosomhed efter at have været midtpunkt både it iden op til og ikke mindst under selve bryllupsfesten. Der er også en flot symbolik i, at de to elskende drager alene videre ud i solnedgangen, og lader resten af hurlumhejet bag sig.

Der er stor forskel på, hvor bryllupsrejsen går hen, for meget afhænger af temperament, livsstil og drømme hos parterne. Nogle vælger den romantiske løsning med en rejse til en skøn sydhavsø, hvor de varme aftner akkompagneres af cikadernes sang og oplyses af hyggelige lanterner i træerne. Andre kaster sig ud på eventyrlige opdagelses- og rundrejser, mens atter andre lejer et afsides sommerhud ved Vesterhavet. Ingen løsninger er mere rigtige end andre, når bare begge parter har det godt med valget.

Pakkerejsen er den nemme løsning

Der er mange forberedelser til et bryllup, og derfor er der ikke altid overskud til at planlægge bryllupsrejsen i alle detaljer. Skal man selv stykke det hele sammen, kan der gå mange timer med research og der er mange valg, der skal tages. I situationen er der ikke noget at sige til, at mange vælger den færdige pakkerejse, hvor rejseselskabet på forhånd har booket fly, hotel og måske også forplejning. Er man ikke velbevandret i udenlandsrejser, er pakkerejsen også den sikre løsning, og her er man desuden dækket ind af Rejsegarantifonden.

Du kan se tilbuddene på pakkerejser hos de enkelte rejsebureauer, men der er mange at vælge imellem, så sæt god tid af, når du skal i gang. Flere og flere vælger dog at skyde genvej med en rejsesøgemaskine som for eksempel Travelmarket. Her finder du udvalg af pakkerejser, som nemt kan sammenlignes på tværs af rejsebureauerne. Det smarte er nemlig, at rejsesøgemaskinen samler tilbud fra mere end 100 rejsebureauer på ét sted.

Du behøver sådan set bare indtaste ønsket afrejsested, -tidspunkt og destination, hvorefter søgerobotter indhenter alle aktuelle matchende tilbud. Du kan også begrænse søgningen yderligere med parametre som for eksempel specifikke flyselskaber, antal stjerner på hotellet, hvilke faciliteter du påkræver og meget andet. Det er super smart og sparer dig for timevis af researcharbejde – og så er det ganske gratis.

Slip billigere, hvis du selv stykker sammen

Har I selv betalt for bryllupsfesten, er budgettet måske lidt anstrengt, og her kan det være værd at overveje afbudsrejser eller alternativt selv stykke rejsepakken sammen med særskilt bookning af flybilletter og hotelværelser. Det er lidt mere besværligt, men der kan være en del penge at spare. Her kan du heldigvis også skyde genvej med eksempelvis Travelmarket, som også har både fly-søgemaskine og hotel-søgemaskine, hvor du på tilsvarende vis kan få robotterne til at scanne markedet i henhold til dine kriterier.

2017-01-02T07:51:48+00:00