Gaveønsker til bryllupsparret

Denne artikel er sponsoreret

Her får I en masse ideer til, hvad I kan ønske jer i bryllupsgave. Ideerne henvender sig både til manden og kvinden, hvorfor I ikke bør frygte for, at der ikke er nogle gaveideer som falder i hinandens smag.

En smuk designerlampe

Som bryllupspar kan I med fordel ønske jer en eller flere designerlamper. Der findes ikke en mere fantastisk belysning end den som kommer fra en designerlampe.

Hvis I for eksempel lige er flyttet i nyt hus eller lignende, så er denne gaveide især værd at notere på ønskesedlen. Mange opfatter en designerlampe som en slags kunstværk, hvilket blot gør lampen endnu mere eftertragtet.

En robotplæneklipper som kan klare græsslåningen for jer

Hvis I lige er flyttet i hus med en stor have, så er der ingen tvivl om, at denne gaveide er selvskrevet. Der er selvfølgelig tale om en robotplæneklipper. Med sådan en plæneklipper slipper I for at bruge masser af tid på at slå græs. Alt dette klarer robotplæneklipperen for jer.

Den tid I så sparer ved IKKE at skulle slå græs, kan I eventuelt bruge på noget mere sjovt. For eksempel at gå en romantisk tur sammen, lave en lækker middag eller noget helt tredje. Find den perfekte robotplæneklipper http://www.vs-skovoghave.dk/.

En masse lækkert til boligen – måske nyt badeværelsesarmatur?

Som bryllupspar er det meget oplagt at ønske sig en masse lækkert intetiør til boligen. Som nygifte er det bestemt ikke sikkert, at I har alle de boligting som I skal bruge. Derfor kan I ligeså godt få dem noteret på ønskelisten.

Et ønske kan for eksempel være nyt armatur til badeværelset. Dette ønske er oplagt, hvis I pt. er ved at få lavet nyt badeværelse og derfor har brug for en masse interiør. Find badeværelsesarmatur hos byghjemme.dk.

Ekstra tip: Få skraldebilen.dk til at hente jeres ”bryllupsskrald”

Vælger I at holde bryllupsfesten i privaten, så skal I være klar på, at der med stor sandsynlighed kommer en masse affald og skrald, der skal køres væk. Dette kan godt være et stort irritationsmoment for mange, hvorfor det anbefales at hyre nogen til at klare dette job. På den måde kan I slappe helt af dagene efter brylluppet.

Til at køre skraldet væk kan I med fordel kontakte Skraldebilen.dk. Dette firma har nemlig specialiseret sig i at hente affald og skrald og efterfølgende køre det de rigtige steder hen. Derudover er deres priser også ganske fair.

2016-01-25T07:16:07+00:00

One Comment

  1. No White Walls - Giv kunst i gave 2. februar 2016 at 10:23

    I skal starte på et NYT KAPITEL. Men hjemmet er allerede veletableret, så i stedet for en damaskdug og sølvtøj, ØNSK JER KUNST. Et minde om jeres bryllup og KÆRLIGHED!

    **Hvis I har lyst til at ønske sig kunst, men slippe for at hænge noget på væggen, som moster Hilda synes er flot – så se med her http://nowhitewalls.dk

    Det er et nyt gavekoncept, hvor I faar et kunstværk efter eget valg hos et af Danmarks bedste gallerier.

Comments are closed.