Gode ideer til bryllupsgaven

Denne artikel er sponsoreret

Den vigtigste gave man skal give sin samlever hele livet, vil mange mene er bryllupsgaven. Det er en dag, de fleste kun har 1 gang med hinanden og derfor skal det være en dag hvor alting bare klapper. Derfor skal gaven også være speciel og noget man kan huske tilbage på med glæde for altid. Det er for mange en rigtig god ide at bruge lidt ekstra på at give en god bryllupsgave i forhold til fødselsdage, julegaver, gaver på årsdage og lignende.

Vi har herunder samlet nogle bud på hvad man kan give sin kommende kone i bryllupsgave. Der er gaveideer til mange forskellige prisklasser, så man også kan sammensætte en gave af lidt forskellige ting.

1. En lækker rejse

Er bryllupsrejsen bestilt kan man give en rejse til næste år. En rejse er en rigtig god bryllupsgave. Vælger man at give en rejse i bryllupsgave, gælder det om at vælge en lidt speciel rejse. En charterrejse til Mallorca er rigtig fed, men måske er det ikke den fedeste bryllupsgave. Vælg et lidt eksotisk sted, gerne en ø i stillehavet eller et spændende sted i fjernøsten og kom på jeres livs rejse sammen. Rejser er oplevleser man aldrig glemmer og er derfor en gave der vil have en kæmpe værdi for jer begge.

2. Smykker

Alle kvinder elsker smykker. Derfor kan det også være i bryllupsgaven at man skal flotte sig med et flot og dyrt smykke til sin udkårne. Prøv at lure hendes stil af eller se hvilke smykker hun stopper op ved når i er ude at shoppe sammen. På den måde kan man få en ide om hvilke smykker der er drømmesmykkerne.

Vores bud på lækre smykker du kan give til bruden, hvis hun er interesseret i lidt anderledes og specielle smykker er Chakra- og Chakana smykker et rigtig godt bud. Det er hvad mange vil kalde spirituelle smykker.

Du kan se bud på Chakra smykker her: https://www.inkadesign.net/produkt-kategori/chakra-smykker/

Og chakana her: https://www.inkadesign.net/produkt-kategori/chakana-inkakors/

3. Tasker

Tasker og sko er kvinders mest brugte beklædningsgenstande. Derfor vil det være oplagt at give hende den taske hun altid har ønsket sig. Der er mange gode bud på tasker, og tasker i rigtig mange forskellige prisklasser. Vil du se et godt bud på tasker, hvor man får rigtig meget for pengene, så tag et kig på dette link: http://www.busimiss.com/maerker/reisenthel.html

4. Indretningsgenstande

Mangler i en ny seng, sofa eller spisebord kan det være en rigtig god gave, hvis man er blevet enige om at man giver gaver til jer som par. Har man ikke denne aftale er det nok ikke verdens bedste ide, hvis det kun er den ene der giver gaver til begge. Er man blevet enige om at give fællesgaver, kan et bryllup være et godt sted at give sådanne gaver.

2016-10-10T08:43:48+00:00