Hår og smykker til den store dag

Denne artikel er sponsoreret

Det sker ofte, at selve brudekjolen løber med al opmærksomheden inden den store dag, men det er vigtigt også at have styr på resten af outfittet, så der ikke bliver noget sidste øjebliks stress, så du måske ender med de forkerte sko, en frisure du på ingen måde er tilfreds med eller et sæt smykker, der slet ikke passer til din stil. Det er vigtigt, at du er tilfreds med hele dit outfit på bryllupsdagen, for at du kan slappe af og bare nyde dagen. Derfor er det en rigtig god ide, hvis du begynder at planlægge i god tid.

 

Smykker til den store dag

Før du kan begynde at planlægge, hvilke smykker du vil have på til dit bryllup, samt hvordan håret skal sidde, så er du nødt til at have styr på brudekjolen først. Når først kjolen er på plads, kan du planlægge resten. Smykkerne skal nemlig passe til stilen på kjolen, og hvis kjolen er meget dekorativ i sig selv, så er det bedst at gå med nogle mere simple og elegante smykker. Hvis kjolen derimod er meget simpel, så kan du med fordel gøre brug af nogle mere prangende smykker. Hvis du mangler inspiration til dine bryllupssmykker, så kan du med fordel tjekke de smukke, elegante og feminine kollektioner fra Julie Sandlau, som kan findes her.

Smykkerne fra Julie Sandlau er ikke bare super smukke på en simpel og elegant vis, men også moderne og tidsløse smykker, der vil gøre sig perfekt som accessories til din bryllupskjole, og som også sagtens kan bruges igen ved andre lejligheder efterfølgende. Frisuren har også en betydning for de smykker, du vil have på til dit bryllup. Hvis du vælger at have opsat hår, så får smykkerne rigtig lov til at skinne igennem, mens smykkerne kombineret med hængehår vil være mere gemt væk.
Bryllupsfrisuren

På samme måde som med smykkerne afhænger håret også af kjolen. Hvis du eksempelvis har besluttet dig for en kjole med høj hals, så vil det flattere kjolen bedst med opsat eller delvist opsat hår. Ved en lavere udskæring kan du sagtens have løst hår, men de fleste vælger at have opsat eller delvist opsat hår. Du skal også huske at overveje om du vil bære et slør, eller om du foretrækker en blomsterkrans eller andet, der kan pynte i håret. Nogle vælger for eksempel at få påsat små ædelstene i håret eller at bære et diadem.

Oct-BB-Bride_Tara_Kosinsky_Makeup_700x400

Nogle vælger at få sat håret af en professionel, enten i en salon eller derhjemme, men det koster til gengæld også en del. Hvis du ønsker at spare penge og føler, at du selv er i stand til at sætte dit hår, eller har du en kær veninde eller et familiemedlem, som du tør betro dit hår til, så kræver det ikke, at du er i besiddelse af alle de produkter, du finder hos frisøren. Du kan nå ufatteligt langt med en god hårkur, hårolie, heatdefence, en kraftig hårspray og afslutningsvis shinespray.

bridal-jewelry1

Det kan være en fordel at benytte sig af hårprodukter, der indeholder silikone når man skal sætte håret, da dette hjælper med at holde på håret og få det flotteste resultat. Et eksempel på gode silikone produkter er de ekstremt populære produkter fra Moroccanoil, der blandt andet kan findes på siden her, sammen med stort set alt andet i hårpleje, som du kunne få brug for.

 

2017-06-10T08:46:45+00:00