Highstreet brud

Denne artikel er sponsoreret

Jeg har før vist fine brudekjoler frem fra H&M’s Conscious Exclusive 2017 kollektion, hvilket I var ret vilde med. Derfor tænker jeg at I godt kan klare endnu en brud på budget? I forbindelse med at jeg kiggede lidt rundt hos ASOS, faldt jeg over nogle ret fine bud på lidt billigere brudekjoler – alle under 2000,-.  Det kan sagtens lade sig gøre at finde en meget smuk kjole, som ikke vælter budgettet – så er der måske råd til drømmeskoene eller håndtasken man ønsker sig i stedet?

Jeg synes at kjolerne er super fine, og der er lidt for enhver smag hvad enten du er til blonder, rene linier, eller lidt mere loose stil.

Kjolen herunder er ret sød – især hvis man skal holde et casual bryllup i haven, hvor linierne ikke er så stramme og bruden lidt mere utraditionel.

Den meget elegante og enkle kjole med havfrueskørt herunder, er meget klassisk og smuk. Et snit mange brude drømmer om at bære på den store dag, da den giver en flot figur og elegant udtryk. Kjolen kan dresses både op og ned med tilbehør, men et er sikkert og det er, at den vil være fantastisk smuk uanset hvordan den styles.

Kunne I finde på at gå all in på en lidt billigere brudekjole?

2017-11-28T07:17:35+00:00