Inspiration: Sådan kan du fri til din udkårne

Denne artikel er sponsoreret

Er du overbevist om, at du langt om længe har fundet din eneste ene, så har du måske allerede overvejet, hvordan frieriet skal foregå? Det er som regel manden, som frier til kvinden, men du er selvfølgelig også velkommen til at læse dette inspirationsindlæg, hvis du er kvinde.

1.     Fri på rejsen

Der er noget smukt forbundet med at fri i hjemlige omgivelser, men der er ingen tvivl om, at det er mere romantisk at fri i udlandet – i smukke omgivelser. Du kan i den forbindelse planlægge en ferie i udlandet for dig og din udkårne. Det er ideelt at planlægge en aktiv ferie, hvis du og din udkårne er glade for at røre jer. Eventyrsport.dk er webshoppen, du skal besøge, når du skal købe udstyr til jeres ferie.

2.     Fri på stranden

Såfremt din udkårne elsker sol, sommer og strand, så vil det være oplagt at fri på en smuk sandstrand. Det kunne meget vel foregå i Spanien, Tyrkiet eller Portugal, hvor der findes mange skønne strande. Planlægger du det perfekte frieri på stranden, så kan du være sikker på, at din udkårne siger ja.

3.     Fri på jeres foretrukne restaurant

Du går aldrig helt galt i byen ved at fri på jeres foretrukne restaurant, så den mulighed bør du også have in mente. Vælger du at fri på en restaurant, så bør du involvere personalet i frieriet, så det hele kommer til at gå som ønsket. Du kan f.eks. overtale kokken til at putte ringen i din udkårnes dessert.

Der er et væld af anbefalelsesværdige restauranter i Danmark, så du kan helt sikkert finde en passende restaurant til dig og din elskede.

4.     Fri i luften

Vil du gerne skille dig ud fra mængden, når det drejer sig om frieri, så kan du fri i luften. Det kan selvfølgelig kun lade sig gøre, hvis din udkårne ikke er højdeskræk og desuden er fan af faldskærmsudspring. Du kan også blot vælge at stille det store spørgsmål, når I er landet på jorden efter et faldskærmsudspring.

5.     Fri til en koncert

Det er ikke sikkert, at det rent faktisk kan lade sig gøre, men du kan undersøge, om det er muligt at fri til en koncert med jeres yndlingsmusiker. Det kræver måske lidt mere planlægning og lidt held, men det vil helt sikkert være al besværet værd. Er du bange for at stå foran en større forsamling, så vil denne idé måske være mindre relevant for dig.

 

 

2017-07-24T07:23:08+00:00