Nye og utraditionelle gaveønsker vinder frem

Denne artikel er sponsoreret

Dag efter dag – år efter år. Spørgsmålet er altid det samme: Hvad skal man ønske sig i bryllupsgave? En forespørgsel hos flere forskellige brudepar gift i 2015, gav et overblik over, hvad der står øverst på ønskesedlerne.

De største klassikere er naturligvis ting som brudeparret kan have med sig resten af livet. Men hvilke specielle ønsker gik igen på ønskesedlen i 2015? Èt særligt ønske vil med garanti overraske dig, mens andre er mere kendte og originale.

Hjælp til en gør-det-selv-terrasse

De fleste par med eget hus og have vil gerne kunne præsentere en tilhørende flot terrasse. Og hvad er mere tilfredsstillende end en have, som er anlagt af en selv. Det kan i hvert fald hurtigt afsløres at ønsket om hjælp til en gør-det-selv-terrasse stod højt på forskellige brudepars ønskeseddel i år 2015.

Det skal naturligvis ikke forstås som om, at det var ønske nr. 1, men til den store overraskelse var det faktisk et relativt populært ønske. Nogle ønskede sig hjælp af venner og familie, mens andre ønskede sig materialer eller guides til gør-det-selv.

Hvor mange der reelt fik deres ønske opfyldt melder forespørgslen desværre ikke noget om, men mon ikke mange brudepar har fået hjælp af både venner og familier til anlæggelse af en terrasse. Hvis ikke det er lykkedes endnu, så kan der her findes en guide til en gør-det-selv-terrasse.

Ønsker sammen eller hver for sig?

9 ud af 10 ønsker er ting, som brudeparret kan bruge sammen. Om det gælder rejsegavekort, nye cykler eller noget helt tredje som de nygifte par kan nyde sammen, så er er fællesgaver et hit.

Men der skal selvfølgelig også være plads til de mere maskuline og feminine gaveønsker. Her kan der blandt andet nævnes Playstation 4 eller en make-up ”station”. En sikker vinder på ønskesedlen er køkkenudstyr, hvor alt fra en KitchenAid-røremaskine til en kaffemaskine indgår. Men hvad skal man så ønske sig? Er det fællesønsker eller er ønsker hver for sig ok?
Begge ting er naturligvis helt efter bogen og et kig her kan give inspiration.

2015-12-21T06:32:44+00:00