Planlægning af bryllupsfesten

Denne artikel er sponsoreret

Når man vælger at blive gift, så er det næsten også en selvfølge, at der også skal holdes en bryllupsfest for venner og familie. Nogle vælger at holde en lille intim fest for dem, der står en allernærmest, mens andre næsten ikke kan få for mange gæster. Det er meget individuelt, om man vælger at holde en stor fest eller en mere privat og hyggelig bryllupsfest, men uanset størrelsen af festen, så kræver det en masse planlægning, og det er heller ikke helt billigt. Jo større festen er, jo dyrere bliver den naturligvis også, men selvom det koster knaster, så vælger de fleste alligevel at punge ud til bryllupsfesten for at sikre sig en uforglemmelig aften.

 

Budget og lån

Når man planlægger bryllup, så er det en rigtig god ide at lægge et budget, så man cirka ved, hvor mange penge man er villig til ofre på festen, samt hvad pengene skal bruges på. For nogle er stedet, hvor festen bliver afholdt, super vigtig; nogle vil holde festen i udlandet, nogle i en lejet bygning og andre vil bare holde det derhjemme i et festtelt i haven. Hvis man vælger at leje et festtelt i stedet for at flyve alle gæster til udlandet, så er der måske flere penge at bruge på andre ting, såsom på mad og alkohol, eller måske kan pengene gemmes til bryllupsrejsen.

 

En bryllupsfest kan hurtigt løbe op i rigtig mange penge, og det kan derfor for nogle være en god ide at optage et lån, således at du kan få råd til dit drømme bryllup og ikke er nødt til at gå på kompromis. Du kan finde et stort udvalg af nogle af Danmarks billigste og bedste kviklån på siden her.

 

Professionel catering

Hvad enten man holder en kæmpe bryllupsfest eller en mere intim fest med få gæster, så skal der stadig bruges tid og kræfter på at lave og servere mad til alle gæsterne. Som brudepar og værter er det super ærgerligt at skulle stå i køkkenet og lave mad, mens alle gæsterne sidder og hygger sig uden jer. Derfor vælger mange brudepar at ansætte nogle, der kan stå for madlavning og servering. Nogle vælger også at bestille professionel catering til deres bryllup, hvilket er super smart, eftersom man kan være sikker på, at man modtager kvalitets mad, og derudover sparer man både tid og oprydning.

lunch2_r2

Der findes et super smart firma, der kan finde tre tilbud på catering til dig fra køkkener, cafeer og restauranter i dit nærområde. Det er ganske gratis og uforpligtende, og det danner et godt overblik over de bedste og billigste muligheder for catering i dit område. Cateringportalen hedder Vitam, og du kan læse mere om den og dine muligheder her.

 

Pynt og bryllupsartikler

outdoor_wedding_decor_bellanaijawhitelilac4

Ved bryllupper er dekorationer og pynt et must, for det er med til at sætte stemningen, og så danner det rammen for, at du kan få nogle super fine bryllupsbilleder, der kan pynte derhjemme efterfølgende. Når det kommer til dekorering ved bryllupsfesten, er det vigtigste bordpynt, da gæsterne kommer til at tilbringe det meste af tiden ved bordene, hvorfor det også er vigtigt, at de er præsentable. På siden Dream Party finder du et stort udvalg af fine bryllupsartikler, som vil pynte flot ved dit bryllup. Se deres fine udvalg af pynt til bryllupper.

2017-06-10T08:46:45+00:00