Rustik Provence i Danmark

Denne artikel er sponsoreret

Drømmer du om at holde et rustikt og idyllisk Provence bryllup fyldt med levende lys, oliventræer og vilde blomster, men har ikke helt råd? Så kig med i dag, hvor jeg tipper til dig hvordan du selv kan skabe den idylliske stemning – lige her i Danmark.

Der findes et hav af smukke locations rundt omkring i Danmark. Måske I har tilknytning til et sted på landet med en rustik lade eller tilbygning? Måske I selv har plads i haven, har et sommerhus eller er kørt forbi et hus et sted i landet på en sommerferie, som I tænker bare er den helt rette location for jer. Når først stedet for festen er fundet, så kan planlægningen begynde. Lej jer til smukt service som jeg har før har tippet jer om, hyr et lækkert catering firma, lav selv hyggelige skilte som viser gæsterne vej, byg en cocktailbar ud af rå materialer og lej dig til den hyggelige franske stemning med store oliventræer. Tilsæt lyskæder, levende lys rustikke blomsterbuketter på langbordene, og så er stemningen lagt. Hvis I har mod på det, så kan I selv skabe den mest fantatiske og personlige stemning, som kan danne rammen for jeres livs fest.

Den kreative og dygtige blomsterbutik Stalks & Roots, som holder til i Torvehallerne i København, laver de mest fantastiske opsætninger og buketter – og så kan man leje f.eks. store Oliventræer hos dem.

Jeg kan allerede forstille mig, hvor smukt et setup man kan lave, kan I også?

2018-02-28T13:26:33+00:00