Sådan forlænger du dit bryllup

  • fotobog

Denne artikel er sponsoreret

Der er mange måder at forlænge sit bryllup på – ikke fysisk men gennem minder. Hvis I vil mindes selv de mindste detaljer fra jeres bryllup 10, 20 eller 50 år ud fremtiden, så sørg for at få skabt så mange fysiske erindringer som muligt. Læs med her, og få inspiration til, hvordan dette kan gøres.

Lav en fotobog

Der vil med sikkerhed være en masse dejlige, festlige billeder fra jeres bryllup. I får måske en professionel til at fotografere jeres store dag, hvilket altid er anbefalelsesværdigt og helt sikkert en god investering. Men ud over dette tager jeres gæster uden tvivl også en masse billeder i løbet af brylluppet.
Sørg for at få alle billederne fra samtlige gæster, og sorter de bedste øjeblikke fra. Saml derefter alle jeres yndlings-fotografier fra festlighederne i en flot fotobog som I kan kigge i, og mindes jeres store dag, lige når I vil.

Fotobogen er også en fantastisk måde at vise det bedste fra jeres store dag frem til venner, kollegaer og familie efterfølgende. Fotobøger er mange brudepars foretrukne måde at gemme minderne fra selve brylluppet på og det med god grund.

Køb en gæstebog

Gæstebogen fra brylluppet bliver formentlig én af de mest personlige ejendele, I kan tage med fra selve bryllupsdagen, så sørg for, at den er flot og i god kvalitet.
Lig den frem, så alle gæsterne får mulighed for at skrive en hilsen i den. Det kan være alt fra morsomme minder, I har haft sammen, til sjove anekdoter om jer hver især eller som par, almindelige lykønskninger eller lignende. Hovedformålet er, at der bliver skrevet en personlig hilsen til jer som brudepar – en hilsen I vil gemme resten af livet. På den måde kan I mindes jeres nærmeste og én af de mest mindeværdige dage i jeres liv.

Fang de sjove øjeblikke med engangskameraer

De opstillede og mere almindelige billeder, som en fotograf tager i løbet af den store dag, er altid dejligt at have, men det er også rart med billeder, der er taget uden knap så megen omtanke.

Hvis I stiller engangskameraer på bordene, kan gæsterne tage billeder i løbet af aftenen/natten – det vil med garanti give nogle sjove minder fra episoder, som I ikke selv har været en del af.

Lej en photo booth

De seneste år er det blevet meget populært at leje en photo booth til bryllupper, så gæsterne – og jer som brudepar ikke mindst – kan udfolde sine kreative sider og kreere sjove billeder med hinanden. Sørg for at lægge sjove rekvisitter i form af hatte, skæg, smykker og andre finurlige genstande, samt forskellige skilte med sjove tekster på i photo boothen. Det vil give jer alle et godt grin.

Film jeres dag

Videooptagelser fra jeres bryllup vil til enhver tid tage jer direkte tilbage til en i forvejen helt uforglemmelig dag fyldt med følelsesmæssige øjeblikke. Genhør de personlige taler, lyt til dagens musik og gense det store øjeblik fra kirken. En film bringer jeres specielle dag til live igen, og den giver jeg mulighed for at genopleve hele stemningen igen, lige når I har lyst.

2019-02-20T18:31:57+00:00