Sådan vælger du brudesko

Denne artikel er sponsoreret

Hvad skal du vælge af brudesko? Nogle vælger høje stilletter, andre flade pumps og andre igen sneakers! Uanset hvad så er det meget godt lige at have et par ting i baghovedet, når du skal træffe dit skovalg.


Personligt er jeg vild med brudesko, der har “et lille twist” midt i alt det hvide…

3 gode råd til valg af brudesko
1. Vælg komfortable sko. Vel er høje hæle superflotte, men husk du skal kunne gå, stå og danse i dem i rigtig mange timer! Du vil hellere fokusere på at have det sjovt og nyde dagen – end tænke på pinefulde fødder.

2. Skoens materiale. Skal det være silke, satin, læder eller lak? Vælg efter din smag, men tænk også på, at silke og satin nemt bliver plettet, hvis du f.eks. skal gå på græs eller på en regnfuld vej. Lukkede sko i læder kan blive meget varme ved et sommerbryllup.

3. Tænk naturligvis i hvilken kjole du har valgt. Er den kort/lang? Hvor meget vil man overhovedet kunne se skoene? Bliv ikke forelsket i leopardplettet sko, hvis du valgt en stor romantisk kjole, der er bedre tjent med et par ditto perlemorshvide sko.

Kiggede forbi Bianco skos hjemmeside, og her er masser af potentielle brudesko, der ikke overstiger en pris på 500 kr. Det samme er, næsten, tilfældet ved udvalget af brudesko hos Brandos. Her er skoene meget klassiske, hvor de hos Bianco er mere smarte.


Brudesko fra Brandos. Jeg ville personligt passe meget på at vælge et par sko som disse. Stor forskel på bryllup og afdansningsbal! Mange brudesko er enten kedelige eller burde sidde på en professionel dansers fødder.

2017-06-10T08:46:54+00:00

One Comment

  1. Hanne 21. juni 2013 at 02:51

    De er super søde de sko modeller du har funden frem, men de koster sikket en del? jeg faldt over en siden den anden dag, som simpelthen giver et stort overblik over de bedste sko tilbud der er at finde på nettet netop nu, prøv at tjek sitet ud http://mag.dk/udsalg-de-bedste-online-sko-tilbud-netop-nu/

Comments are closed.