Sensommerbryllup

Denne artikel er sponsoreret

Størstedelen vælger at afholde deres bryllup i sommermånederne. Drømmen om blå himmel, frodige træer og blomster samt lun sommervarme tiltaler mange. Og det valgte jeg også selv da jeg skulle giftes. Men det er faktisk helt fantastisk smukt at blive gift i sensommeren og om efteråret. Jeg har netop været til sensommerbryllup hos et vennepar. Det blev holdt i haven og det var noget af det mest hyggelige, intime og smukke jeg længe har været med til.

Efter det bryllup synes jeg, at jeg ser sensommer og efterårsbryllupper over det hele. I magasinerne, på de sociale medier og min Pinterest er overdynget med de smukkeste efterårsnuancer. Kender I det? Når man synes at noget var så smukt og eventyrligt så det stadig er i tankerne, så har man tendens til at lægge mærke ting, der minder mest muligt om det.

Pludselig synes efterårsbladendes smukke varme farver som den perfekte baggrund for bryllupsbilledet, den lille jakke der skal over skuldrene grundet vejrets kølige brise, er nu absolut musthave og bordpynten med dens rå og naturlige look, synes fascinerende, hyggelig og helt uimodståelig.

Jo, jeg kunne godt forestille mig som stående brud igen (med den samme dejlige mand naturligvis) i sensommeren eller midt om efteråret. Hvad siger I?

2017-11-28T06:36:17+00:00