Smykker – ’what to wear’ på den store dag?

Denne artikel er sponsoreret

Når der er styr på brudekjolen, skoene og håret, så mangler du selvfølgelig smykkerne for at fuldende dit smukke look. Selvom der er mange traditioner forbundet med bryllupsdagen, så findes der er ingen regler – hverken skrevne eller uskrevne – for, hvad man må og ikke må i forhold til smykker på bryllupsdagen. Alligevel er der nogle ting, der lige skal med i overvejelserne inden du smykkeshopper til den store dag. Det er særligt kjolens form, der har betydning. Hvis den for eksempel er højhalset, så er en stor halskæde måske ikke den rette løsning, mens lange ærmer også kan være en hindring for armbåndsringe og andre markante smykker på armene. Hvis kjolen derimod er nedringet eller helt uden ærmer, så er der rig mulighed for at give den gas med smykkerne. Øreringene skal ligeledes matche håret – skal de være store, små, blikfangende eller mere anonyme? Alt det, er overvejelser du bør gøre dig når din store dag nærmer sig.

Fingerringe. Det er straks en anden sag. Bare husk, at hvis din kjole er meget enkel, så er det en god idé at skrue op for smykkerne, og omvendt er det en god idé at nedtone, hvis kjolen er stor og vild. Dog skal det siges, at fingerringene ikke har den store indflydelse på om kjolen bør op- eller nedtones. Tværtimod, så er der faktisk god mulighed for, at give den gas med ringene. Du skal naturligvis have plads til din forlovelses- og vielsesring på fingrene, men ellers er der faktisk frit spil.

Find de smukkeste fingerringe hos Dyrberg/Kern

Den store dag nærmer sig og du skal i gang med at finde de ringe, der kan komplimentere din forlovelses- og vielsesring på bedst mulig vis. Problemet er bare, at der findes utrolig mange smukke fingerringe på markedet og det kan være svært at finde ud af, i hvilken retning man bør kigge. Dyrberg/Kern er et rigtig godt sted at starte, idet det er et alsidigt mærke, der producerer fantastiske smykker til enhver smag. Her finder du både fingerringe med masser af bling, mens også mere afdæmpede ringe. Du kan altså vælge helt selv, hvad du synes der komplimenterer din brudekjole og dine andre ringe helt perfekt, på den store dag.

Alle Dyrbrg/Kerns smykker er designet og produceret i Danmark og produkterne er baseret på skandinaviske designtraditioner. Derfor er du også sikker på, at du finder ringe i det mest moderigtige design. Find Dyrberg/Kerns smukke udvalg af ringe her. Prismæssigt er Dyrberg/Kerns produkter også yderst behagelige. Du finder de smukkeste ringe i både mellem og mellemdyre priskategorier. Det er altså ikke et decideret billigt mærke, men i forhold til det smukke design og kvaliteten af materialerne, er priserne absolut rigtig gode. Der er bestemt mulighed for, at finde den perfekte ring til din store dag – til en rigtig god pris! Desuden, så får du et fantastisk minde om din helt store dag, som du senere i livet kan bruge igen og igen. Og det er svært at sætte pris på minder, ikke?

2018-01-22T06:29:45+00:00