Tips til en uforglemmelig polterabend til hende

Denne artikel er sponsoreret

Står du og skal arrangere en polterabend for en du har kært? Måske din søster eller en god veninde? Man vil selvfølgelig gøre det så godt som muligt, så den kommende brud får en uforglemmelig dag med i selskab med de nærmeste venner og familie. Det kan dog være lidt uoverskueligt at finde ud af, hvad der lige skal ske på denne dag. Denne artikel kommer ind på nogle tips til, hvordan du kan gøre polterabenden uforglemmelig. Læs med nedenfor og bliv inspireret.

Del og skab minder

Gave

Til en polterabend kan det ofte ske, at ikke alle til festen kender hinanden. I kan derfor starte dagen med at dele lidt minder og sjove historier om den kommende brud med hinanden. På den måde kan alle få et indblik i hinandens relation til hovedpersonen. En god idé kunne for eksempel være, at I hver især skal have en gave med til den kommende brud, som kan være en symbolsk minde på en sjov historie. Hver gang hun kigger på gaven, vil hun blive minde om en god historie samt en dejlig polterabend.

En anden måde, hvorpå i kan skabe og dele minder med hinanden, er ved, at I indspiller en CD, hvor I hver især synger en sang, der minder om jeres venskab til bruden. Denne CD vil helt sikkert altid være et festligt og sjovt indslag, når I fester sammen igen.

De rigtige aktiviteter

Paintball

Man kan næsten ikke holde en polterabend uden at komme ud og lave nogle aktiviteter. Det er vigtigt, at man har et godt kendskab til den kommende brud, for at kunne vælge en eller flere aktiviteter, som passer perfekt til hende.

Har den kommende brud et mere roligt gemyt, så planlæg ud fra det. Det er vigtigt, at hun altid føler sig tilpas. Idéer til de lidt mere rolige og slappede aktiviteter kunne for eksempel være at tage i wellness og blive forkælet. I kan tage til croquis tegning og udforske jeres kreative evner på en sjov og løssluppen måde. Eller tag på flødebollekursus og lav jeres egne lækre håndlavende flødeboller, som i kan hygge jer med senere på dagen.

Hvis den kommende brud er mere til fysiske aktiviteter kan i for eksempel prøve de populære bumper ball eller flytte lidt grænser og tage til poledance undervisning. Disse aktiviteter vil helt sikkert få gang i lattermusklen hos alle. Skal adrenalinet lidt op så prøv paintball eller luk den indre klatretøs ud i en park med træklatring og svævebaner.

Husk udklædningen

Udklædning

Es polterabend er ikke helt fuldendt, hvis der ikke er lidt udklædning med. De fleste polterabender involverer ofte en udklædt kommende brud, som enten er til morskab for selskabet eller for nogle også offentligheden. Om aftenen er det som regel velkendt, at der skal festes – og der må den også gerne have fuld gas med pynt og udklædning. Det kunne for eksempel være en mulighed at arrangere en temafest. I kunne holde en Hollywood eller hawaii fest – kun fantasien sætter grænser.

Hvad enten det skal være sjov udklædning til bruden eller inspiration og udklædning til festen, så kan du med garanti finde noget her.

2017-06-10T08:46:51+00:00